Big Foot

Anmeldelse av Big Foot spilleautomaten

Hvis du noen gang har hatt lyst til å jakte på Bigfoot, så har du nå, via denne femhjuls spilleautomaten fra Nextgen, muligheten.

I tillegg til å prøve å finne Bigfoot er det også mange andre ting du kan gjøre på veien mot målet, som f.eks. å finne andre Bigfoot entusiaster, ta bilder av nydelige landskaper, sette deg rundt et bål og se på skilt som advarer mot skumle skapninger. Selvfølgelig vil du også motta store premier om du greier å finne sistnevnte. Det finnes også forskjellige bonusrunder, morsomme wild-symboler og scatter-symboler.

På tross av at jakten på den store skapningen skjer langt utenfor allfarvei, så vil du bli positivt overrasket over hvor god mobildekning du får der ute. Dette spillet er nemlig tilgjengelige på alle mobile enheter, som f.eks. nettbrett og smarttelefoner.

Jakten er i gang

Dagslyset har nettopp begynt å krype over himmelen i det du står opp og får et lite glimt av Bigfoot og familien hans. På tross av at utseendet til den store skapningen kan være en smule skummelt, trenger du ikke å bekymre deg, det er bare den utsøkte grafikken som lurer deg.

Bakgrunnen er utgjort av et nydelig landskap av fjell og uberørt natur. Du vil møte på tradisjonelle kortsymboler i løpet av spillet, som f.eks. knekt, dronning og konge. Om du matcher fra tre til fem symboler kan du vinne mellom 5-150 ganger innsatsen din.

Du kommer også til å få beskjed om at Bigfoot er blitt sett i nærheten av ulike leirbål, så det gjelder å holde utkikk etter disse møteplassene. Får du fem leirbål på hjulene dine kan du vinne 200 ganger innsatsen din. Du kan også tjene penger på å ta bilder av det nydelige landskapet, får du fem postkort på hjulene vil du vinne hele 2000 ganger innsatsen. Allikevel er alle disse symbolene småpenger i forhold til Bigfoot-entusiastene, om du ser fem av disse vil du få 5000 ganger innsatsen din.

Wild-symboler kan dukke opp på hjul nummer to, tre og fire. Dette symbolet kan erstatte alle andre symboler, utenom scatter-symbolet. Sistnevnte er utformet som fotavtrykket til Bigfoot, og om du får fra to til fem slike symboler på hjulene dine kan du vinne mellom 2-100 ganger innsatsen. En av disse symbolene har også egenskapen av at de utløser et gratisspins-spill, hvor du får ti gratis runder hvor alle gevinstene er doblet i verdi.

Allikevel er det åpenbart at det er Bigfoot og familien hans du virkelig ønsker å få tak i. Når disse dukker opp på hjul nummer to, tre og fire, så vil du utløse en egen Bigfoot-funksjon. Når denne er utløst vil du få muligheten til å trykke på par med øyne du kan skimte i skogen. Disse skal åpenbart forestille Bigfoot, og kan gi deg gigantiske premier.

Passer for alle spillere

Denne spilleautomaten er designet med flere ulike typer spillere i tankene. Du kan legge inn innsatser på 25 ulike betalingslinjer, og kan velge å satse fra en til 25 mynter, og har ni ulike valører å velge mellom. Du kan velge om myntene dine skal være verdt helt ned til 0,01 og helt opptil 2,0. Dette betyr at du kan velge å spille med helt ned til 0,01 mynter og helt opptil 50 mynter per runde.

Dom

Bigfoot har forundret forskere og vanlige folk i flere århundrer. Det finnes myter om en stor skapning som lever skogen i de fleste kulturer rundt om i verden, fra de tetteste junglene i Amazonas til de høyeste og kaldeste fjellene i Nord-Europa. Det blir stadig organisert nye prosjekter for forskere som forsøker å komme i kontakt med denne sjenerte primaten. Det finnes flere hundre tusener av mennesker der ute som har klokketro på at det finnes en menneskeliknende skapning utenfor allfarvei som venter på å bli oppdaget. Noen har t.o.m. lansert teorier om at Bigfoot aktivt unngår oss fordi denne primaten har et langt tettere forhold til naturen, enn hva vi mennesker har i våre moderne samfunn.

Om du er interessert i å høre mer om denne primaten finnes det flust av filmer, serier, og ikke minst dokumentarer, som handler om myten rundt denne sjenerte skapningen eller som dokumenterer prosjekter hvor forskere prøver å finne den.

Uansett om du tror på Bigfoot eller ikke så er dette den perfekte spilleautomaten for deg som er eventyrlysten og ønsker å dra på en reise utenom det vanlige. Vi synes at bonusfunksjonene fungerte svært godt og setter stor pris på at du selv kan velge om du ønsker å risikere mye eller lite penger i hver runde.

Dessuten er grafikken svært god og de ulike karakterene i spillet er stilig utformet. Dette er åpenbart svært viktig siden denne spilleautomaten omhandler et så mytisk og mystiske vesen som Bigfoot. Vi mener dette spillet kan passe folk i alle aldre, og alle interesser, uansett om du tror det finnes en Bigfoot der ute eller ikke.