Cash Camel

Anmeldelse av spilleautomaten Cash Camel

Vi vedder på at du ikke har sett så fargerike karakterer i arabisk stil på en spilleautomat før. Hovedkarakterene på denne spilleautomaten er en smilende kaktus med en mektig bart og en turban på hodet, og vennen hans, en kamel som stadig vekk kaster bort penger i hytt og pine. Sammen skal de to vennene prøve å forsere en farlig og varm ørken.

Denne spilleautomaten er utviklet av iSoftBet, som er kjent for å skape originale og morsomme spill til online casinoer. Det er tydelig at firmaet har videreført tradisjonen med dette nye spillet som byr på et spennende eventyr med interessante bonusspill, høye utbetalinger og uventede gevinster.

Spille et

«Cash Camel» er en spilleautomat med fem hjul og en god del aktive betalingslinjer. Du kan selv velge hvor stor innsats du ønsker å legge på hver betalingslinje, men kan minst legge inn ned til en cent per linje og helt opptil én euro per linje.

Spillet er ellers utstyrt med ordinære symboler, et scatter-symbol, et wild-symbol, gratisspins og bonusfunksjoner. De ordinære symbolene utløser gevinster når du matcher disse i vinnende kombinasjoner, fra venstre til høyre på en aktiv betalingslinje. Utbetalingene blir kalkulert ved hjelp av indekser som går fra x 5 til x 500, avhengig av hva slags kombinasjon du har fått.

«Cash Camel» har dessverre ikke en egen gambling funksjon, som er uvanlig med tanke på hvilket selskap som har laget spilleautomaten.

Symboler

I tillegg til karakterene som vi nevnte tidligere i artikkelen, så vil du møte på en slange, en sjakal, en komododrage og en skorpion. I tillegg vil du også se ordinære kortsymboler på hjulene.

Wild-symbolet er utformet som den smilende kaktusen og kan erstatte alle andre ikoner. Dette symbolet kan også fylle hele hjulet, om du greier å fylle hele det tredje hjulet vil du utløse en bonus funksjon.

Scatter-symbolet er utformet som kamelen og kan utløse gratisspins. Denne modusen blir utløst om du får minst tre scatter-symboler på hjulene dine.

Bonusrunder

Cash Camel gratisspins – tre, fire eller fem scatter-symbol utløser henholdsvis ti, tjue eller tretti gratisspins, men det er også mulig å forlenge denne modusen. Om du får flere kameler i løpet av denne modusen vil du bli gitt ytterligere gratisspins. Får du en ekstra kamel, får du en ekstra gratisspins, får du to ekstra kameler, får du to ekstra gratisspins, får du tre eller flere nye kameler vil de fungere etter reglene vi nevnte over. Om du i løpet av modusen får et wild-symbol på det tredje hjulet vil multiplikatoren bli økt, og dermed øke gevinstene dine.

Cactus Bonus – i denne modusen blir du tatt med til en ny skjerm hvor det står fire tønner. Du må velge en av disse, og vil dermed bli gitt et nytt antall gratisspins. Du kan vinne fem, syv, åtte eller ti av disse.

Cactus gratisspins – denne blir utløst om det tredje hjulet er fylt opp med wild-symboler. Når du former en ny kombinasjon vil de beste symbolene blir låst til skjermen og hjulene vil begynne å snurre på nytt. Matchende ikoner og nye kombinasjoner forlenger denne prosessen, og til slutt vil alle de ulike kombinasjonene bli lagt sammen til én stor utbetaling.

En rund knapp nederst på skjermen styrer når hjulene snurrer eller ikke, du trenger bare enkelt og greit å trykke på denne for å få hjulene i gang.

Betalingstabellen består av ulike seksjoner, multiplikatorer, beskrivelser av bonuser, oversikt over aktive betalingslinjer og generelle regler.

Øverst til høyre på skjermen finner du en meny hvor du kan styre lyden og skjerm-innstillingene.

Dom

Dette er virkelig et fargerikt og morsomt spill, som kan anbefales til de aller fleste spillere. Karakterene er svært morsomt utformet og blir hevet et par hakk av den gode grafikken. Vi likte de fargerike animasjonene og, ikke minst, de gode bonusfunksjonene.

Du har nemlig flere ulike bonusfunksjoner, som alle byr på spennende og potensielt profitable bonusrunder. Dette betyr at denne spilleautomaten godt kan vise seg å være svært lukrativ.

Dessuten satte vi stor pris på at det var mulig å skreddersy opplevelsen etter sine egne preferanser. Det er flere innstillinger tilgjengelige for deg, både når det angår å velge hva slags innsatser du ønsker å satse, og andre innstillinger forbundet med lyd, skjerm og bonusfunksjoner.

Pga. muligheten til å skreddersy opplevelsen såpass mye vil denne spilleautomaten kunne passe til både de spillerne som ønsker å satse store penger og vinne store gevinster, og de spillerne som ønsker å ta mindre risiko og legge inn lave innsatser.

Vi synes absolutt at den fargerike utformingen til spilleautomaten passer godt sammen med det overordnede temaet. Dette er i all enkelthet en morsom historie om to animerte bestevenner som forsøker å komme seg gjennom en tøff og brutal ørken. Ditt mål er å hjelpe dem på veien og tjene noen slanter til deg selv.