Danger High Voltage

Anmeldelse av spilleautomaten Danger High Voltage

Big Time Gaming har nylig lansert en spilleautomat som vil få det til å krible i fingrene dine. Spillet har seks hjul og over 4000 ulike måter å vinne på. Dette gjør det mulig å skape noen vinnende kombinasjoner helt utenom det vanlige, som samtidig har potensialet for å gjøre lommeboken din en god del feitere. Spillet har en nokså høy volatilitet, så du burde trå varsomt. Allikevel er det mulig å legge inn så lave innsatser som 0,20 og helt opptil 40,00 per runde.

Sammen med de vanlige symbolene, finnes det også wild-symboler, multiplikatorer, scatter-symboler og gratisspins. Danger High Voltage er også skreddersydd for bruk på mobile enheter, som betyr at denne enkelt og greit kan spilles via nettleseren på mobilen uten at du trenger å laste ned noen egen programvare.

Funksjoner

Fordi denne spilleautomaten har fire ganger seks hjul, betyr dette at hvert hjul har fire symboler. På disse hjulene finner du tradisjonelle kortsymboler som knekt, dronning og konge, i tillegg til fargerike hodeskaller, gullfargede bjeller, diskokuler, taco, ild og elektrisitet. Det symboler med mest verdi er den fargerike hodeskallen, og du kan også gange innsatsen din 20 000 ganger om du får høye nok multiplikatorer.

Estetisk sett er denne spilleautomaten helt klart noe utenom det vanlige. Det ser ut som hjulene er plassert i en disco sal fra 60-tallet, med ulike fargerike fliser rundt om i rommet. Samtidig henger en lysende diskokule fra taket og fargelegger hjulene med neonfarger. Kontrollpanelet ligger til høyre side av skjermen, og ikke på bunnen slik du er vant med hos andre spill. Ved dette panelet kan du justere innsatsen din, se hvor mye du har tjent, og snurre hjulene.

Det høyest betalende symbolet er utformet som et hjerte, men hvor mye du vinner er avhengig av hvor høye innsatser du har lagt inn. Andre symboler med høy verdi er f.eks. den fargerike hodeskallen, den gullfargede bjellen, diskokulen og taco-symbolet. Du har over 4000 ulike måter å vinne på og alle kombinasjoner blir gjort fra venstre til høyre.

Bonus funksjoner

Danger High Voltage er mye basert på wild-symbol. Det finnes nemlig mange varianter av disse symbolene, og de kan skape store gevinster på mange ulike måter. «Full reel wilds» blir representert av ild og elektrisitet, og kan erstatte alle symboler utenom scatter-symbolet. Alle gevinstene blir multiplisert med seks for hver elektrisitet-wild som er med på å forme den vinnende kombinasjonen. Disse to wild-symbolene kan bare dukke opp på hjul nummer to og fem. Scatter-symbolet er utformet som et hjerte, og tre eller flere av dette symbolet vil gi deg enten «High Voltage gratisspins» eller «Gates of Hell gratisspins».

Dom

Da vi hørte om denne spilleautomaten gledet vi oss til å få lov til å prøve den. Allikevel må vi innrømme at vi er noe skuffet over resultatet. Det er umulig å påstå at dette er den beste spilleautomaten vi har testet, men samtidig må vi innrømme at designen og estetikken er svært levende og dyptgående. Allikevel synes vi ikke at denne designen henger godt nok sammen med de ulike funksjonene på spillet. Spillets navn tilsier at dette er et spill som hovedsakelig skal handle om elektrisitet og action, men samtidig er det også tydelig inspirert av mat, spørsmålet vårt er: hvorfor?

Når det er sagt, så er det spennende med såpass mange ulike wild-symboler og bonusfunksjoner. Det er også svært positivt at det finnes over 4000 ulike måter å skape vinnende kombinasjoner på, noe som er et langt høyere tall enn hva vi er vant til å se på andre spilleautomater. Dette betyr at spillerne har flere tusen ulike måter å vinne penger på. Samtidig kan dette virke noe forvirrende for ferskere spillere som ikke er vant til å spille på slike spilleautomater.

Spilleautomaten har utvilsomt også nokså høy volatilitet, noe som i utgangspunktet burde appellere til de spillerne som ønsker å konkurrere om de største gevinstene. Allikevel er det også mulig å satse helt ned til 0,20 per runde, som jo betyr at dette spillet også burde passe til de som ønsker å spille en smule tryggere og vil ta mindre risiko.

Vi synes med andre ord at dette spillet faller helt på det jevne. Det er alltid gøy med spilleautomater som er høy volatilitet og som gir deg muligheten til å vinne store gevinster, men samtidig er det et faktum at temaet er noe forvirrende og at noen av bonusfunksjonene er litt unødvendig.

Vi mener allikevel at de som ønsker å konkurrere om store gevinster mest sannsynlig vil like denne spilleautomaten, og sikkert vil evne å se forbi spilleautomatens tilkortkommenheter. Vi skulle allikevel ønske at utvikleren i dette tilfellet hadde valgt et litt mer gjennomført tema som passet bedre sammen med bonusfunksjonene. Noen av symbolene er inspirert av mat mens andre er inspirert av elektrisitet og brann. Dette er i sum noe forvirrende og ikke gjennomført nok etter vår smak.