Dragon’s Wild Fire

Anmeldelse av spilleautomaten Dragon’s Wild Fire

Denne spilleautomaten fra Mazooma lar deg slippe løs ditt indre villdyr. Dragon’s Wild Fire er nemlig et heseblesende spill som tar deg med til hjertet av oldtidens kinesiske kultur, hvor rikdom og luksus er en selvfølgelig del av hverdagen. Spillet har fem hjul og 20 betalingslinjer hvor du kan matche spillets elleve ulike symboler. To av disse symbolene har spesielle krefter, den ene er et wild-symbol som vil øke sannsynligheten for å skape vinnende kombinasjoner, og det andre er et scatter-symbol som vil gi deg gratisspins.

Tema

Det finnes flust av spilleautomater med orientalsk tema i casino landskapet, så dermed er det vanskelig å si at temaet til denne spilleautomaten er veldig originalt. Allikevel er det et faktum at orientalske temaer er svært populære blant gamblere på nettet som søker etter en eksotisk opplevelse. Spillutvikleren bak denne spilleautomaten har ikke forsøkt å skape en fredfull og avslappende spilleautomat, men har heller valgt å fokusere på kraften og villskapen til den ikoniske dragen fra kinesiske myter og folkefortellinger.

Spillets utviklere har ikke spart på noe når det gjelder å sørge for at denne spilleautomaten ser like vill og farlig ut som dragen som pryder spillets logo. Lydsporet er utgjort av dramatisk musikk som evner å transportere spillerne til oldtidens fjerne Østen. De tradisjonelle kortsymbolene som f.eks. knekt, dronning og konge er alle utformet i kinesisk font for å gjøre det hele mer dyptgående.

Symbolene med høyere verdi og mystiske krefter blir også kulere og kulere utformet etter hvert som de stiger i verdi. F.eks. vil du se ikoner som er utformet som røde og blå tallerkener med mystiske kinesiske bokstaver på, og disse kan gange innsatsen din med opptil 250 ganger, gitt at du får fem av disse på rad. Du finner også symboler utformet som flammer og en drage i gull, som vil gi deg henholdsvis 300 og 400 ganger innsatsen din.

En av de mest verdifulle ikonene er uansett det heseblesende wild-symbolet. Mye av grunnen til dette er fordi dette symbolet ikke bare vil gi deg en jackpot på 500 ganger innsatsen, men kan også erstatte alle andre symboler i håp om å skape nye vinnende kombinasjoner.

Gratisspins

Som er tilfellet i de fleste spilleautomater, vil ikke wild-symbolet i denne spilleautomaten kunne erstatte scatter-symbolet. Det sistnevnte symbolet er utformet som det lett gjenkjennelige Yin Yang symbolet fra kinesisk filosofi. Om du finner tre eller flere av disse symbolene på hjulene dine, vil du bli gitt syv gratisspins, uansett hvilken betalingslinje de landet på.

Allikevel er ikke dette bare vanlige gratisspins, fordi du har nemlig muligheten til å velge et spesielt wild-symbol før hver runde. Dette vil i all enkelhet føre til at det wild-symbolet du velger kan dukke opp og ekspandere over hele hjulet det faller på, i den retningen du ønsker. Du kan dermed velge om wild-symbolet skal ekspandere opp, ned, til høyre eller til venstre.

Innsatser

Dragon’s Wild Fire har tjue fastlåste betalingslinjer, og derfor har du kun mulighet til å forandre på størrelsen på hver innsats på disse betalingslinjene, men altså ikke antallet betalingslinjer i seg selv. Du kan velge om du skal satse helt ned til to og opptil fem hundre per betalingslinje, noe som gir nok av slingringsmonn til både de som ønsker å legge inn store innsatser og de som ønsker å spille tryggere. Allikevel er det greit å huske på at alle innsatser per linje blir multiplisert med 20, så det minste du kan legge inn er altså 40 kreditter per runde, eller maksimalt ti tusen kreditter per runde.

Gamble

Dette spillet hadde ikke vært en ekte Mazooma-spilleautomat hvis den ikke hadde hatt en funksjon som lot deg få muligheten til å doble pengene dine. Spillet har nemlig en obligatorisk «gamble»-funksjon som gir deg muligheten til å doble gevinstene dine. Utformingen til denne funksjonen er svært enkel, og du skal kun gjette på fargen til et ordinært kort. Denne funksjonen fungerer i flere runder hvor du i hver runde må gjette fargen på kortet, og gevinstene bli doblet for hver gang du gjetter riktig. Du kan selv velge hvor lenge denne funksjonen skal holde på.

Dom

Dragon’s Wild Fire er nokså unik på tross av at det orientalske tema er nokså oppbrukt. De skiller seg fra konkurrentene ved å fokusere på den heseblesende dragen, i stedet for fredelige hager og rolige landskap. Denne spilleautomaten lar deg utforske den mørkere siden av kinesiske myter og fortellinger.

Dessuten synes vi at både bakgrunnen og symbolene er svært godt designet og passer godt inn i det overordnede temaet til spilleautomaten. Lydsporet fungerer også godt og gir følelsen av at du befinner deg i oldtidens fjerne Østen.

Bonusfunksjonene er også svært gode, spesielt gratisspins modusen. Disse bonusfunksjonene kan vise seg å være svært lukrative om du spiller kortene dine riktig.

Dessuten er det svært enkelt å legge inn innsatser, siden du ikke selv kan velge hvor mange betalingslinjer du ønsker å spille på, men kun kan velge hvor store innsatser du vil legge på hver av de 20 betalingslinjene.