Legend of Cleopatra

Anmeldelse av spilleautomaten Legend of Cleopatra

Det finnes mange spilleautomater basert på legenden om Kleopatra på gambling-markedet. En av de mer uvanlige modellene ble nylig presentert av spillutvikleren Playson. Spilleautomaten har et uvanlig design, originale funksjoner og en unik gratisspins-modus.

Generelt om spillet

«Legend of Cleopatra» har seks hjul av ulik størrelse. Det første hjulet har kun plass til to symboler, mens det tredje og fjerde hjulet viser fire symboler, og det femte og sjette hjulet viser fem symboler.

Spilleautomaten har 100 aktive betalingslinjer, hvorav alle er fastlåste. Allikevel er det mulig å legge inn innsats helt ned til 20 cent per runde og helt opptil 100 euro per runde.

Utvikleren har gitt spillet ti basissymboler, et scatter-symbol, et wild-symbol, en Double Wild Reel-funksjon og en uvanlig gratisspins funksjon.

Vinnende kombinasjoner blir skapt ved å kombinere tre, fire, fem eller seks matchende symboler på aktive linjer. Symbolene må ligge ved siden av hverandre og starte ved det første hjulet til venstre.

Utbetalingene blir kalkulert ved å legge sammen innsats per linje og ved hjelp av en spesiell indeks som måler de vinnende kombinasjonene. Du kan få helt fra ti ganger til fem hundre ganger innsatsen din.

Symboler

De ordinære symbolene på dette spillet er logoen til spillet, Kleopatra, egyptiske guder, i tillegg til fem fargerike kortsymboler. Matchende symboler følger ofte hverandre og skaper vertikale stabler som kan fylle hele hjulet.

De spesielle symbolene er noe annerledes. Wild-symbolet er utformet som et gullbelagt skilt og kan erstatte alle andre symboler for å fullføre vinnende kombinasjoner.

Scatter-symbolet er utformet som en skarab og kan dukke opp på det andre, tredje, fjerde, femte og sjette hjulet. Om du får tre av disse symbolene på rad vil du utløse gratisspins modusen, men symbolene i seg selv innebærer ingen premier.

Bonus funksjoner

Double Wild Reel – inntreffer når et wild-symbol overtar et helt hjul, og ytterligere en rad blir fylt med wild-symboler. Hvilket hjul dette skjer på er helt tilfeldig.

Gratisspins – tre, fire eller fem scatter-symbol utløser henholdsvis fem, ti eller femten gratisspins. Dette symbolet kan dukke opp på de første fem hjulene. Om du får i ytterligere scatter-symboler i løpet av modusen vil du utløse ytterligere gratisspins, men bare opp til 50.

Innstillinger

Den største knappen til høyre på skjermen setter hjulene i gang. Du kan også se en betalingstabell hvor det står skrevet om potensielle utbetalinger på samme side av skjermen , og du kan også se all nødvendig informasjon om symboler, krav og vilkår og diagrammer av aktive betalingslinjer.

Det er også mulig å få hjulene til å snurre automatisk et visst antall ganger, om du eksempelvis har lyst til å gjøre andre ting på datamaskinen samtidig som spillet går sin gang.

Det er også mulig å spille dette spillet på smarttelefonen din, siden det er skreddersydd for bruk til nettlesere på mobile enheter.

Dom

Dette er en av de mest uvanlige spilleautomatene vi har testet ut som er inspirert av Kleopatra. Det er nokså spektakulært, spennende og originalt.

De største fordelene til spillet er åpenbart de interessante bonusfunksjonene. Wild-symbolene er spennende og utløser morsomme funksjoner. Gratisspins modusen er også kult utformet og kan teoretisk sett gi deg store gevinster.

Estetisk sett er spilleautomaten fargerik og tar i bruk skarp grafikk. Samtidig er spilleautomaten også svært brukervennlig, på tross av sin noe uvanlig utforming. Det er enkelt å trykke seg inn på informasjon vedr. bonuser, funksjoner og utbetalinger.

Allikevel er det slik at du mest sannsynlig må regne med å gå gjennom tørkeperioder hvor du ikke vinner noen penger som helst, men vit at en periode med store gevinster er rett rundt hjørnet.

Designet er svært stilig utformet. Hjulene er satt til en bakgrunn som forestiller badeværelset inne i Kleopatras palass. Hjulene er naturlig nok gullbelagte og understreker det faktum at vi befinner oss i nærværet til en kongelig hersker.

Denne spilleautomaten vil åpenbart passe til de som er historieinteresserte og ønsker å leve seg inn i oldtidens Egypt og bli bedre kjent med dens herskere. Kleopatra er jo tross alt en berømt historisk figur som har inspirert til flere filmer og TV-serier.

Samtidig vil denne spilleautomaten også garantert appellere til de spillerne som ønsker å konkurrere om de største gevinstene. Dette er nemlig en spilleautomat med hele 100 ulike betalingslinjer og har nokså høy volatilitet, som jo innebærer at du potensielt kan utløse svært store gevinster.

Det virker for oss utvilsomt at denne spilleautomaten kommer til å bli en av de mest populære spilleautomatene basert på legenden om Kleopatra. Det er jo et faktum at det finnes flust av spilleautomater inspirert av samme tema, men det er få som evner å skille seg ut på samme måte som denne spilleautomaten. På tross av at temaet er en smule oppbrukt, så lykkes dette spillet helt klart i å transportere spillerne til oldtidens Egypt.