Magic Mirror Deluxe

Anmeldelse av spilleautomaten Magic Mirror Deluxe

Alle har vel hørt frasen «Speil, speil på veggen der – hvem er vakrest i landet her?». Denne setningen er hentet fra et eventyr som har blitt brukt og adaptert i mange ulike former, i både bøker, TV-serier, filmer og videospill. Etter en nokså lang ventetid har det samme eventyret endelig blitt omgjort til en spilleautomat.

Magic Mirror Deluxe er et nokså nytt spill skapt av Merkur, en ung utvikler fra Tyskland. Dette spillet er det andre i Magic Mirror-seien, og er oppfølgeren til det svært populære Magic Mirror.

Ser bra ut

Magic Mirror Deluxe ser utvilsomt en god del bedre ut enn originalen. Den første spilleautomatene serien hadde også god grafikk, men denne nye versjonen bruker skarpere og modigere farger, noe som gjør at den skiller seg en smule mer ut enn hva originalen gjorde. Symbolene er også svært stilig utformet og kommer i mange ulike former, fasonger og farger.

Det er også tydelig at utvikleren i denne omgang har vært svært fokusert på detaljer. Du kan f.eks. se at det er inngravert tekster og fasonger på symbolene utformet som et speil og en ring. Hjulene er plassert på en svart bakgrunn, som fungerer som en god kontrast til de fargerike og skarpe symbolene på hjulene. Du kan også skimte slottet med det magiske speilet i horisonten.

Utforming

Du vil mest sannsynlig ikke ha noen vanskeligheter med å forstå hvordan dette spillet fungerer, siden utviklere har lagt mye energi og tid i å gjøre spillet så brukervennlig som mulig.

Nederst på skjermen er det en egen meny for innstillingene. Under hjulene finner du to store knapper med skriften “Max Bet og “Spin”. om du ikke ønsker å legge inn maksimal innsats så kan du jobbe deg oppover ved hjelp av «Bet»-knappen nederst på høyre side av skjermen. Her kan du enkelt justere innsatsen din, slik at du ikke satser mer enn hva lommeboken din tåler.

Nederst på venstre side av skjermen har du en funksjon som lar hjulene snurre automatisk et visst antall ganger. Dette er en fin detalj for deg som ønsker å gjøre andre ting på datamaskinen samtidig som du spiller.

Speilet til ulike

Magic Mirror Deluxe er det svært underholdende spill som transporterer spillere inn i en eventyrverden. Allikevel er det fortsatt i bunn og grunn en spilleautomat med fem hjul og ti fastlåste betalingslinjer. Sistnevnte innebærer at du alltid må legge inn innsatser på ti separate betalingslinjer, men du kan selv velge hvor mye du ønsker å satse på hver linje.

Etter hvert som du spiller og samler inn gevinster vil du bli gitt muligheten til å bruke spillets «gamble»-funksjon. Det finnes en modus hvor du gambler på et kort og en modus hvor du gambler på en stige. Førstnevnte går ut på at du gjetter fargen på et kort, mens sistnevnte handler om å klatre opp nivåer på stigen.

På venstre og høyre side av hjulene vil du bli vist hva enhver betalingslinje er verdt. Alle symboler som ikke er en bokstav eller et nummer kan gi deg gevinster, om du kombinerer to eller flere av disse.

Hvem er vakrest i landet her

Spillet har også et eget wild-symbol, som kan erstatte alle andre symboler for å fullføre kombinasjoner på aktive betalingslinjer. I tillegg fungerer dette symbolet også som scatter-symbol. Dette betyr at om du får tre eller flere av dette symbolet så vil du bli gitt ti gratisspins, sammen med et bonussymbol. Når man kombinerer dette bonussymbolet med gratisspins, er de store gevinstene rett rundt hjørnet.

Dom

Magic Mirror Deluxe evner å skape atmosfæren en eventyrfortelling verdig. Spillet er svært godt designet, med fargerike og skarpe symboler, og symboler tydelig inspirert av den berømte fortellingen om Snøhvit.

Det faktum at man kan skimte et slott i det fjerne bidrar til følelsen av at man befinner seg i en eventyrverden, og ikke i en spilleautomat.

Bonusfunksjonene fungerer også svært godt, det er spesielt interessant at man har et wild-symbol som også fungerer som scatter-symbol. Dette fører til at gevinstene kan bli svært høye, gitt at du får flere av disse symbolene på hjulene samtidig.

Vi synes det var en smule negativt at de ti betalingslinjene på spillet er fastlåste, som betyr at du ikke selv kan velge hvor mange betalingslinjer du ønsker å spille med. Allikevel er det selvfølgelig mulig å justere hvor mye du ønsker å satse på hver av disse betalingslinjene, men på tross av dette skulle vi ønske det var mulig å skreddersy antallet betalingslinjer etter egne preferanser.

Allikevel mener vi at dette er en svært god spilleautomat, og en god oppfølger til den populære originalen. Alle som elsker fortellinger og eventyr vil garantert elske denne spilleautomaten. Du føler virkelig at du blir transportert inn i en surrealistiske eventyrverden og at du spiller en viktig rolle i en folkefortelling.telling.