Moon Princess

Anmeldelse av spilleautomaten Moon Princess

Denne nye spilleautomaten fra spillutvikleren Play’N Go går under navnet Moon Princess og er et spennende rom-eventyr som utspiller seg i en stor firkant, fremfor å ha fem hjul og tre rader. Dette er altså en noe unik utforming, men vi synes den fungerer godt.

I praksis er dette spillet altså utformet med fem rader både horisontalt og vertikalt. Det som er spesielt interessant med dette oppsettet er at enhver vinnende kombinasjon kan starte en kjedereaksjon som potensielt kan lede til svært store gevinster. Alle symbolene i din vinnende kombinasjon vil bli fjernet og symbolene over vil falle ned for å fylle de tomme plassene, og forhåpentligvis skape nye kombinasjoner.

Wild-symbolet kalles Wild Moon og kan dukke opp i midten av en vinnende kombinasjon, og dermed hjelpe deg med å vinne på det neste «fallet» ved å erstatte andre symboler.

Hver vinnende kombinasjon øker multiplikatoren for inneværende runde, som betyr at hver eneste nye kombinasjon vil være verdt mer enn den forrige.

Prinsesser i fokus

Det finnes tre ulike prosesser i spillet, hvorav hver av dem har en spesiell superkraft. Disse dukker tilfeldig opp i løpet av spillet og vil hjelpe deg med å skape vinnende kombinasjoner.

Love Princess kan endre på alle symboler
Star Princess kan skape wild symboler
Storm Princess kan fjerne symboler

Alle vinnende kombinasjoner bestående av tre eller flere matchende symboler vil bidra til å lade opp den såkalte Princess Trinity meter. Når denne er ladet fullt opp vil det aktiveres en spesiell Princess Trinity re-spin. I denne modusen vil de tre ulike prinsessene slå seg sammen og bruke sine magiske evner for å hjelpe deg med å oppnå gigantiske gevinster.

For å komme inn i gratisspins modusen må du greie å fjerne alle de 25 symbolene fra skjermen. Denne modusen kommer sammen med en multiplikator som stadig øker i verdi, og dermed til slutt gir deg muligheten til å gange alle gevinstene dine tjue ganger. Antallet gratisspins er avhengig av hvilken prinsesse du velger.

LOVE princess gir deg fire gratisspins, og muligheten til å få fire ytterligere gratisspins underveis.
STAR princess gir deg frem gratisspins og gir deg muligheten til å få ytterligere tre gratisspins underveis.
STORM princess gir deg åtte gratisspins og muligheten til å få ytterligere to gratisspins underveis.

Volatilitet

Denne spilleautomaten har en ekstremt høy volatilitet. Du kan spille dette nydelige spillet for minimum 20 pence, og opptil 100 euro per runde. Tilbakebetalingsprosenten på spilleautomaten ligger på 96,5%, og du kan maksimalt vinne 500 000 mynter. I all hovedsak betyr dette at du bør være glad i litt risiko om du ønsker å spille dette spillet, men samtidig er det et faktum at du kan vinne svært store premier.

Estetikk

Moon Princess er utformet i en japansk manga stil. Fargepaletten er hovedsakelig utgjort av rosa og blå farger, i tillegg til magisk støv og nydelige prinsesser. Sistnevnte er ikke bare pene å se på men har også superkrefter som kan føre til gigantiske premier.

Dom

Denne spilleautomaten er nydelig i utformingen og lover samtidig muligheten til å vinne gigantiske premier. Det er også viktig å nevne at dette ikke er en vanlig spilleautomat, men er noe uortodoks i utformingen. Du vil nemlig ikke møte på de kjente og kjære fem hjulene og tre radene, her er alle symbolene presset inn i samme rute, ergo fem rader horisontalt og fem rader vertikalt. Spillet i seg selv fungerer en smule som Tetris, når du har skapt en vinnende kombinasjon vil disse symbolene forsvinne og etterlate seg et tomrom. Symbolene over den tomme linjen vil falle nedpå de tomme plassene og ta deres plass, og forhåpentligvis skape nye vinnende kombinasjoner. Samtidig vil det falle nye symboler ned på toppen av skjermen.

Dette betyr at det også kan settes i gang lukrative kjedereaksjoner når du skaper vinnende kombinasjone, som stadig vekk skaper nye vinnende kombinasjoner. Dette er en svært kul vri som vi satte stor pris på, siden det føles som man har løst et puslespill når man plutselig ser at det fullføres vinnende kombinasjoner over hele skjermen.

Samtidig mener vi at denne spilleautomaten har det estetiske på plass. Spillet er utformet i japansk tegneserie stil, noe som både vil appellere til fans av japanske tegneserier, men også til de som er lei av den ordinære utformingen til vanlige spilleautomater.

Dette er også en spilleautomat med høy volatilitet, som betyr at det er noen helt gigantiske premier i potten. Det er faktisk mulig å vinne hele 500 000 mynter, noe som godt mulig kan endre livet ditt. Vi anbefaler derfor denne spilleautomaten spesielt til de som ønsker å ta stor risiko og konkurrere om store premier.

Samtidig mener vi også at denne spilleautomaten burde prøves ut bare på grunn av dens uortodokse utforming.