Pink Elephants

Anmeldelse av spilleautomaten Pink Elephants

Denne spilleautomaten fra Thunderkick er en fin blanding av gode funksjoner i grunnspillet og morsomme bonusspill. Sammen utgjør disse elementene en fin og dyptgående spillopplevelse for de der ute som er glade i spilleautomater.

Allikevel er det slik at du må ha en god dose tålmodighet når det kommer til dette spillet. På tross av at grafikken og designet er svært godt gjennomført, så virker det som om det skal mye til for at bonusspillet skal titte hodet sitt frem. Dette kan også ha sammenheng med at dette er en spilleautomat med en nokså høy volatilitet, som betyr at når folk først utløser bonusspillet så kan det være svært lukrativt. Allikevel er det også mulig å vinne en del fine, men mindre, premier i grunnspillet.

Det er altså uansett slik at du kommer til å gå gjennom perioder hvor du ikke vinner noe som helst, men så vil det ut av det blå plutselig dukke opp en kombinasjon som gir deg 100 ganger innsatsen din. Disse gevinstene kommer som regel i sammenheng med at du har en kombinasjon av wild symboler og spillets logo.

Du vil også finne en del greie kombinasjoner i grunnspillet, som kan gange innsatsen din med fra 7-20 ganger. Dette er fine små gevinster som holder deg gående mens du venter på at bonusspillet skal utløses.

Gratisspins

Det kan ta en liten stund før du greier å utløse spillets gratisspins funksjon, men når det først skjer er det vel verdt ventetiden. Scatter-symbolet er utformet som en peanøtt, og fire av disse symbolene gir deg elleve gratisspins. Du kan få fra syv til 19 gratisspins, med fra tre til seks av disse symbolene. Når du har utløst denne modusen blir du tatt med til en ny skjerm som nesten virker som et tempel for rosa elefanter. Når disse majestetiske dyrene dukker opp så vil flere av dem holde ulike objekter som kan gi deg forskjellige premier. F.eks. kan de komme mens de holder på en kule lignende gjenstand, om du får ti av disse gjenstandene vil du få gigantiske premier. Faktisk har du potensialet til å få opptil 8000 ganger innsatsen din, på tross av at det mest sannsynlig vil ta en stund før du greier dette.

Dom

Dette er utvilsomt et veldig kult spill. Vi likte godt at temaet er basert på et av de mest majestetiske dyrene som finnes på kloden, nemlig elefanten. Dessuten er også bonusfunksjonene veldig godt gjennomført, selv om disse er vanskelig å utløse. Fordi det kan være en tålmodighetsprøve å vente på at bonusspillet skal utløses, er det derfor viktig at grunnspillet fungerer svært godt. Heldigvis gjør grunnspillet nettopp det, du har mulighet til å få gode gevinster også i grunnspillet og disse gevinstene vil mest sannsynlig evne å holde deg i gang mens du venter på den store gevinsten.

Samtidig må vi være ærlige og si at vi skulle ønske at det kanskje fantes flere ulike bonusfunksjoner, og ikke kun de få man finner på dette spillet. Du vil nemlig garantert oppleve tørkeperioder hvor du ikke vinner noe som helst, og da hadde vært greit å ha litt flere funksjoner å velge blant.

Allikevel er dette åpenbart avhengig av smak og behag, noen spillere liker det faktum at det kun finnes en bonus funksjon, men at denne har potensialet for svært store gevinster. Nettopp dette er tilfellet med denne spilleautomaten, du må mest sannsynlig vente en god stund før du utløser bonusfunksjonene, men når det først skjer så er det vel verdt ventetiden.

Dette har også sammenheng med at denne spilleautomaten kan ha nokså høy volatilitet. Dette betyr i praksis at du har muligheten til å vinne svært store summer penger, men det er også sannsynlig at du kan tape. Derfor er det avgjørende at bonusspillet er både profitabelt, morsomt og underholdende.

Dette er absolutt tilfellet i denne spilleautomaten. Når du eksempelvis utløser gratisspins funksjonen så vil du bli tatt med til en ny skjerm hvor det virker som du har fått innpass til et hemmelig tempel hvor elefanter forgudes og blir ofret til. De rosa elefantene vil dukke opp på hjulene med ulike gjenstander, hvorav den kule lignende gjenstanden er den viktigste. Disse gjenstandene bidrar til å lade opp en funksjon som har kraften til å forandre symboler til symboler med høye valører. Du må få ti av disse gjenstandene for at et symbol skal forandres, men når dette skjer vil du få store gevinster.

Scatter-symbolet er naturligvis utformet som en peanøtt, altså elefantens favorittgodteri. Du må få mellom 3-6 av disse symbolene for at gratisspins-funksjonen skal bli utløst. Da kan du få mellom 7 til 19 gratisspins, avhengig av antallet. Dette kan ta sin tid, men er allikevel svært lukrativt når det først skjer.

Vi kan anbefale denne spillautomaten til alle de tålmodige spillerne der ute som ikke har problemer med å vente litt for å oppnå gigantiske utbetalinger!