Rocky Reactors

Anmeldelse av spilleautomaten Rocky Reactors

Big Time Gaming har produsert en kul serie med spilleautomater de kaller for deres Reactor Slots, hvorav Rocky Reactors er det nyeste innslaget.

Med en gang du åpner spillet vil du sporenstreks bli tatt med til fjerntliggende kanadiske fjelltopper, kalt the Canadian Rockies. Dette området er viden kjent for sine fortreffelige jaktområder og nydelige landskap. Her vil du møte på mange ville dyr som jakt-entusiaster elsker å jakte på og fange, som f.eks. gigantiske laks, bjørner, bever og elg. Den gode nyheten er at du ikke trenger å drepe dem i denne spilleautomaten, du må bare kombinere de i matchende rekkefølge. Spillet har 25 plasser, og du må matche symbolene i rekker fra 5-16.

Beverne med gigantiske fortenner vil gange innsatsen din opptil 50 ganger, mens elgen vil gange innsatsen din opptil 100 ganger. Bjørnene er verdt 600 ganger innsatsen din, og de store laksene kan gi deg hele 1000 ganger innsatsen din. I tillegg kan du også jakte på andre konkurrerende jakt-entusiaster som forsøker å skyte de samme symbolene som deg. Det finnes 16 av disse jakt-entusiastene, og du kan vinne opp til 100 000 mynter om du finner alle på en gang.

Bonus og jackpot

Om du er som de fleste andre som spiller på online casinoer er du sikkert på konstant jakt etter de beste jackpotene og bonusene, og om du føler deg truffet av dette har du garantert kommet til rett sted. Hver gang du får en vinnende kombinasjon på hjulene vil gevinsten din blir skrevet opp på en treplate til høyre for hjulene. Etter dette vil den vinnende kombinasjon forsvinne og nye symboler vil falle nedover skjermen og ta plassen deres, noe som kan skape kjedereaksjoner ved at du stadig vekk skaper nye vinnende kombinasjoner. Om du får et symbol utformet som en stor hytte på hjulene dine vil du utløse en funksjon som heter Big Winning Chain Reaction Bonus, som dermed garanterer deg en stor kjedereaksjon og en bonus.

Lønnebladet har vært synonymt med Canada i flere århundrer, og er dermed naturlig nok også dette spillets jackpot-ikon og kan utløse tre ulike fantastiske jackpoter. Om du får fem av disse symbolene hvor som helst på hjulene dine vil du utløse den minste jackpoten. Om du får seks av disse symbolene vil du få den midterste jackpoten. Syv eller flere av disse symbolene gir deg den maksimale jackpoten, som vil bli utbetalt separat fra de andre utbetalingene.

Utforming

Fordi dette spillet kun har 25 posisjoner på hjulene, i stedet for å bruke betalingslinjer, er det også svært enkelt å velge hvor mye du ønsker å satse på hver runde. Du kan velge helt ned til 0,25 mynter per runde og helt opptil 1000 mynter per runde. Dette betyr altså at dette spillet burde kunne fungere for både de som ønsker å vinne store summer, og de som kun ønsker å spille for moro skyld.

Du har også muligheten til å automatisk snurrer hjulene i opptil 25 runder, om du ønsker å gjøre andre ting mens spillet fortsetter å gå.

Dom

Big Time Gaming sin Reactor-serie er en svært kul samling av underholdende spill, hvorav alle har morsomme temaer, gode gevinster og kule jackpoter.

Rocky Reactor er ikke noe mindre kult enn de andre spillene i serien og lever helt klart opp til forventningene forbundet med denne allerede populære spillserien. Vi likte temaet svært godt, og satte stor pris på det nydelige kanadiske landskapet i bakgrunnen. Dessuten er alle de ulike symbolene svært kult utformet, og vi likte godt at de var utformet som majestetiske dyr fra den kanadiske villmarken, noe som videre underbygger det faktum at spillets tema og grafikk følger den samme tematiske røde tråden.

Det er også stilig at symbolene forsvinner etter man har skapt en vinnende kombinasjon, slik at nye symboler falle ned på de tomme plassene og dermed kan skape kjedereaksjoner av flere vinnende kombinasjoner på rad. Dette gjør at du aldri helt vet hva som venter rundt det neste hjørnet, og gjør spillet helt klart mer spennende.

De ulike bonusene og jackpotene fungerte også svært godt. Vi satte eksempelvis stor pris på at det fantes hele tre ulike jackpoter, av forskjellige størrelse. Det betyr at du ikke kun jakter på en gigantisk jackpot, men kan vinne mindre jackpoter på veien mot den store utbetalingen.

Det er også flere muligheter for å skreddersy opplevelsen etter dine egne preferanser. Eksempelvis kan du velge å satse helt ned til 0,25 mynter per runde, og helt opptil 1000 mynter per runde. Dette betyr med andre ord at dette spillet kan passe både til de som ønsker å ta stor risiko og ønsker muligheten til å vinne gigantiske gevinster, men samtidig betyr også dette at de som ønsker å ta mindre risiko og spille tryggere også med god samvittighet kan teste ut denne spilleautomaten.