Stacks of Cash

Anmeldelse av spilleautomaten Stacks of Cash

Dette spillet er for drømmerne der ute, de som blir fortalt at de har hodet i skyene, de som drømmer om å tjene buntevis med penger og bli millionærer. Stacks of Cash fra Big Time Gaming ønsker å gjøre drømmene dine til virkelighet og få hodet ditt ned fra skyene og tilbake til jorda, men sammen med massevis av penger.

Spilleautomaten har fem hjul, tre rader og 20 betalingslinjer. Du kan minimum legge inn 0,20 og maksimalt 200.00 per runde, noe som betyr at denne spilleautomaten burde passe ypperlig for både de spillerne som ønsker å risikere store penger og de som ønsker å spille trygt. Du kan også velge om du vil spille denne spilleautomaten gratis eller om du ønsker å risikere dine egne penger. Det kommer egentlig helt an på hva slags piller du er og hva du ønsker å oppnå, allikevel regner vi med at de fleste som blir tiltrukket av dette spillet drømmer om å vinne store penger.

Symboler

Symbolene i dette spillet er nydelig designet og du finner mange symboler som har noe med rikdom og luksus å gjøre, som f.eks. diamanter, safer, sekker med penger, sjekkhefter, stabler med mynter og kortsymboler av høy verdi.

Vi synes at alle symbolene var designet med en god dose kreativitet og vi likte at diamanten var animert slik at den nesten hoppet ut av skjermen og ned i lommen vår.

Wild-symbol

Wild-symbolet ligner mye på karakteren man finner i brettspillet monopol. Denne karakteren er åpenbart forbundet med rikdom, så dermed var det også dit tankene våre gikk. Hver gang du vinner ved hjelp av dette symbolet vil en animasjon starte, vi synes dette var en fin liten detalj som gjorde hele opplevelsen mer dyptgående.

Bonus spill

Vi merket at hjertet banket en smule fortere da vi greide å utløse bonusspillet. Dette spillet finner sted opp i skyene med ulike mengder penger på hvert nivå i skylaget. Så blir det vist et nummerpanel, fra en til fire, og vi ble bedt om å trykke på «stopp», hvorav da lyset stoppet på et av disse tallene. Det fungerte vel og bra, men det var litt vanskelig å forstå hva spillet innebar og hvordan man startet og stoppet det.

Bugs

På tross av at designteamet har gjort en god jobb, er det noe problemer med selve spillet. Det virker ikke som om alle funksjoner fungerer som de skal, eksempelvis fortsatte lydsporet å spille etter at vi hadde slått av lyden på innstillingene. Allikevel tror vi at dette kun er barnesykdommer som etter hvert kommer til å bli fikset.

Dom

Vi ble imponert over hvor kreativt utformet de aller fleste symbolene er på dette spillet. Det virker absolutt som om spillutvikleren har lagt mye energi og tid i å få denne spilleautomaten til å skille seg ut fra konkurrentene. F.eks. er wild-symbolet er utformet som en rik kar med flosshatt, monokkel og stokk, noe som sporenstreks får tankene til å bevege seg mot rikdom og luksus.

Dette er åpenbart et spill som passer for de som drømmer om å en gang bli en millionær. Dette spillet legger ikke skjul på at det hovedsakelig handler om å tjene penger, og ikke å skape en så interessant spillopplevelse som mulig. Allikevel synes vi det er en fin balanse mellom designet til spillet, animasjoner som gjør opplevelsen mer dyptgående, og fokuset på penger og gevinster.

Du blir også gitt mange muligheter til å skreddersy opplevelsen etter dine egne preferanser. Det er et stor slingringsmonn når det gjelder å velge hvor stor innsats du ønsker å legge på de 20 ulike betalingslinjer til spillet. Du kan satse helt ned til 0,2 og helt opptil 200 per runde. Dette betyr at dette spillet både burde passe for de som ønsker å spille trygt og sikkert, og de som ønsker å satse store penger.

Allikevel tror vi at dette spillet i all hovedsak vil appellere mest til de som ønsker å konkurrere om de største premiene. Tross alt er jo premisset for hele spilleautomaten at du drømmer om gigantiske pengesummer, derfor er det liten vits i å legge inn den minste innsatsen hver gang du snurrer hjulene. Om du ønsker å oppnå denne drømmen er det dermed avgjørende at du legger inn en god del innsats på alle betalingslinjene, slik at det dermed kan konkurrere om de største gevinstene.

På tross av at spilleautomaten fortsatt har noen barnesykdommer, så regner vi med at disse kommer til å bli fikset i nær fremtid. Tross alt er dette et nokså nytt spill, men vi tror absolutt at dette kan bli populært blant de spillerne som drømmer om å tjene store summer penger.

Med andre ord vil vi absolutt anbefale dette spillet til alle og enhver, men spesielt til drømmerne der ute som har hodet i skyene og drømmer om store sekker med penger hver natt.