Temple of Fortune

Anmeldelse av Temple of Fortune

Hvis du er en fan av Indiana Jones har du mest sannsynlig alltid drømt om å dra ut på eventyr på jakt etter uendelige rikdommer. Om du føler deg truffet så er det på tide å slutte å drømme og begynne å spille Temple of Fortune. Dette er den siste i rekken av en lang rekke lanseringer fra spillutvikleren ved navn Big Time Gaming. Denne spilleautomaten tar med deg på et spennende eventyr til et skummelt tempel full av skatter og rikdommer. Tempelet byr også på mange utfordringer i form av bonusspill og funksjoner, som f.eks. Wild Explorers, Temple of Fortune Scatters, en Wheel of Fortune funksjon, en Temple of Fortune funksjon, og en Treasure Chest funksjon.

Dette betyr at du kan være en eventyrer fra komforten av ditt eget hjem. Det er ikke nødvendig å laste ned noen programvare eller en egen applikasjon til mobiltelefonen. Du kan også legge inn innsatser helt ned til 0,2 mynter per runde, noe som betyr at denne spilleautomaten også vil appellere til de som ønsker å spille så trygt som mulig.

Tropisk tempel

For å komme deg til Temple of Fortune må du navigere deg rundt et gigantisk fjell og en tett tropisk jungel hvor det finnes guder og draker. Allikevel vil du bli dyttet videre på ferden av muligheten for å oppdage uante rikdommer på slutten av reisen.

Skatter og rikdommer

Før du kommer fram til tempelet vil du ha muligheten til å samle inn masse forskjellige juveler og edelsteiner som kan betale opptil fire eller 120 ganger innsatsen din. Om du finner visse amuletter vil du f.eks. bli gitt en multiplikator på 150 ganger innsatsen din.

Det vil bli utløst spesielle bonusspill når du redder andre eventyrere som har gått seg vill eller har kommet i problemer. Disse naive eventyrerne kan gi deg opptil 1000 ganger innsatsen din, mens symboler utformet som spillets logo kan gi deg 500 ganger innsatsen din.

Det er i spillets tre ulike bonusfunksjoner at hjertet virkelig begynner å pumpe, nettopp fordi disse funksjonene kan gi deg helt enorme gevinster. Eksempelvis blir Wheel of Fortune-funksjonen utløst om du får tre gull hjul på hjul nummer to, tre eller fire. Du vil bli bedt om å trykke på stopp-knappen mens hjulene snurrer. I denne funksjonen har du mulighet til å skaffe deg en multiplikator fra 50-1000 ganger innsatsen din. Om du får tre tempel symboler hvor som helst på hjulene vil du utløse en Temple of Fortune-funksjon hvor du må klatre oppover trappene til tempelet og velge blant ulike dører som skjuler ulike multiplikatorer, hvorav den høyeste gir deg 750 ganger innsatsen din. Treasure Chest-funksjonen blir utløst om du får tre skattkister på hjulene, i løpet av denne funksjonen vil du bli bedt om å velge blant ulike skattkister som skjuler ulike multiplikatorer. Denne funksjonen kan gi deg opptil fem hundre ganger innsatsen din.

Innsats

Det finnes totalt 20 betalingslinjer å spille med, hvorav du kan legge fra 0,01 mynter til ti mynter per linje. Dette tillater deg å spille med helt ned til 0,2 mynter per runde, eller helt opp til 200 mynter per runde.

Dom

Om du alltid har hatt en latent Indiana Jones-drøm i bakhodet så er dette det perfekte tidspunktet for å leve ut drømmen. Temple of Fortune gir deg virkelig følelsen av å reise ut på eventyr. Temaet er gjennomført på en god måte, og designet og symbolene følger på en god måte spillets estetiske røde tråd. Spillet bruker også svært god grafikk, noe som gjør de ulike symbolene enda bedre. Vi likte spesielt godt de symbolene som er utformet som andre eventyrere som har kommet i trøbbel. Vi synes dette var en fin detalj som hevet opplevelsen et par hakk.

Samtidig likte vi godt hvordan fjellet og den tropiske jungelen var utformet. Dette betyr at du ikke bare starter spillet i midten av et tempel, men at du opplever den spennende reisen til selve tempelet, og du må kjempe deg forbi masse skumle vesener på veien. Dette gjør spillet til mer en reise enn bare en spilleautomat, noe som garantert vil appellere til den yngre generasjonen som er vant til lignende opplevelser fra spillkonsoller.

Vi synes også at de ulike bonusfunksjonene fungerte svært godt, og vi likte det faktum at du blir tatt med til nye spill, slik at man ikke kun befinner seg i grunnspillet hele tiden. Det var også svært fornøyelig at man hadde inkludert en egen Wheel of Fortune- funksjon, siden denne funksjonen er svært populær blant gamblere på nettet generelt. Mye av grunnen til dette er fordi man forbinder denne funksjonen med progressive jackpoter og deres tilhørende gigantiske gevinster.

Totalt sett mener vi at dette spillet burde kunne passe alle eventyrere der ute. Du har muligheten til å spille med lave innsatser om du ønsker å spille trygt og sikkert, og du kan også satse helt opp til 200 mynter per runde om du ønsker å ta litt mer risiko og vil øke sannsynligheten for en gigantisk gevinst på slutten av reisen.