The Falcon Huntress

Anmeldelse av spilleautomaten The Falcon Huntress

Denne populære spilleautomaten er basert på en populær dokumentar fra 2016 ved navn The Eagle Huntress. Det virker som spillutvikleren, Thunderkick, i denne spilleautomaten har valgt å holde ting nokså enkelt og rett fram. Dette betyr allikevel ikke at det ikke er store gevinster som står på spill.

Funksjoner

Spilleautomaten Falcon Huntress er en automat med fem hjul og ni fastlåste betalingslinjer, og har tradisjonelle kortsymboler fra 10-ess. I tillegg vil du også møte på symboler inspirert av den majestetiske falken, som f.eks. fjær, egg og the Falcon Huntress i seg selv. Sistnevnte er det symbolet med mest verdi og gir deg opptil fem hundre ganger innsatsen din, gitt at du får fem av disse på samme runde. Spilleautomaten har også et wild-symbol utformet som en gull-falk. Om du får tre, fire eller fem av disse symbolene vil du få henholdsvis to, tjue og to hundre ganger innsatsen din. Dette symbolet har også evnen til å erstatte alle andre symboler, og fungerer også som scatter-symbol, og utløser dermed flere av spilleautomatens bonusspill.

Når du greier å få tre eller flere av dette symbolet vil du utløse bonusspillet, hvor du også mottar ti gratisspins. Du har også muligheten til å aktivere ytterligere ti gratisspins om du får tre eller flere av samme symbol i løpet av bonusrunden. Dermed kan du altså få opptil tjue gratisspins i løpet av samme modus.

Ekspanderende gevinster

Når du spiller på denne spilleautomaten kan du når som helst i løpet av spillet utløse «Expanding wins»-funksjonen, gitt at du har skapt en vinnende kombinasjon. Om dette skjer vil alle de vinnende symbolene ekspandere over hele hjulet, noe som dermed fører til større gevinster. Wild-symbolet er det eneste som ikke kan ekspandere, og målet ditt bør derfor være å utløse denne funksjonen etter du har skapt en kombinasjon av høyt betalende symboler.

Innsatser

Du kan spille på denne spilleautomaten med innsatser helt ned til ti pence og helt opptil ti euro per runde. Spilleautomaten har en tilbakebetalingsprosent på 96,1%, og har nokså høy volatilitet siden den jevnlig betales gevinster på 100 eller 50 ganger innsatsen. Dermed foreligger det store muligheter for de spillerne som liker å satse stort, og dermed ønsker å konkurrere om de største premiene.

Grafikk og lyd

Når det gjelder grafikk og lyd er det helt tydelig at denne spilleautomaten imponerer. Hjulene er plassert i et tempel, og alle symbolene er utformet med et enormt fokus på detaljer og fargepaletter. Bakgrunnen er heller ikke statisk, og du kan se vinden blåse og påvirke de ulike gjenstandene rundt om i tempelet, du kan f.eks. se hovedkarakterens hår blafre i vinden. Lydsporet er utgjort av flere ulike instrumenter som sammen skaper et kraftfullt og mystisk lydspor. Sammen utgjør dette en helt unik og spesiell atmosfære som helt tydelig gjør opplevelsen mer dyptgående.

Dom

Først av alt må vi si at vi tydelig likte temaet til spilleautomaten. Spillet tilbyr nemlig en helt spesiell og unik atmosfære du ikke vil finne på konkurrerende spilleautomater. Dessuten er det stilig at spilleautomaten i seg selv er basert på en populær dokumentarfilm fra 2016. Hovedkarakterene er stilig utformet og bidrar til at historiefortellingen griper tak deg.

Samtidig mener vi at bonusfunksjonene fungerte svært godt og at disse er nokså unike i utforming. F.eks. er «Expanding wins»-funksjonen ulikt noe annet vi har kommet over i casino verdenen. Dette fungerer slik at en vinnende kombinasjon han ekspandere og dekke et helt hjul, og dermed gi deg gigantiske gevinster.

Samtidig er dette en spilleautomat med nokså høy volatilitet, som betyr at det vil forekomme tørkeperioder, etterfulgt av perioder hvor du vinner gigantiske premier. På tross av dette kan du også legge inn innsatser helt ned til ti pence per runde. Allikevel anbefaler vi at du satser det maksimale, ti euro per runde, om du ønsker å konkurrere om de største premiene tilgjengelige i potten.

Det er nemlig slik at spilleautomatene med høy volatilitet i all hovedsak appellere til de kundene som ønsker å satse store penger og som ønsker å vinne de største premiene. Denne spilleautomaten passer med andre ord perfekt for deg som drømmer om den store jackpoten og deg som ønsker å forandre din økonomiske hverdag for alltid.

Allikevel synes vi at det er noe negativt at betalingslinjene er fastlåste, slik at du ikke kan bestemme selv hvor mange betalingslinjer du ønsker å spille med. Det er nemlig blitt vanlig blant konkurrerende spilleautomater at du har muligheten til å skreddersy opplevelsen etter dine egne preferanser. På tross av dette er det mulig å selv velge hvor mye du ønsker å satse per runde, så dermed burde ikke kundene føle seg snytt fordi man ikke kan velge hvor mange betalingslinjer man spiller med.

Vi kan dermed anbefale denne spilleautomaten til de aller fleste som liker å spille på nett. Allikevel er det tydelig at denne spilleautomaten bør appellere aller mest til de som ønsker å ta stor risiko og som ønsker å forsøke å vinne de største gevinstene.